Video: Orlovi razgovarali pred Dansku i zaključili...

Ne smemo na svakom meču da primimo gol! Igrači veznog reda Srbije izneli očekivanja pred veoma važan duel u Kopenhagenu.

Fudbal 11.06.2015 | 14:20
Video: Orlovi razgovarali pred Dansku i zaključili...

Fudbalska A reprezentacija Srbije nastavila je boravak u Beču gde se priprema za utakmicu kvalifikacija za EP 2016, u kome će igrati protiv reprezentacije Danske u Kopenhagenu (subota, 13. Jun, 20.45). Pobeda u prijateljskoj utakmici protiv Azerbejdžana (4:1) popravila je raspoloženje u taboru Orlova, a sada je vreme da se okrenu daleko bitnijem meču, možda i ključnom u celim kvalifikacijama.

Novi fudbaler Dinama iz Kijeva Radosav Petrović smatra da je veliki problem što reprezentacija prima gol skoro na svakom meču.

"Nismo svih 90 minuta briljirali protiv Azerbejdžana kako rezultat pokazuje. Bilo je perioda sa padovima u igri i koncentraciji, to moramo da kanališemo do subote. Ne smeju da nam se ponavjaju bespotrebne greške, da dozvoljavamo sebi faze slabije igre, nego da delujemo kompaktno. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju i nema nazad. Baš smo pričali o tome da svaku utakmicu primamo gol. To ne sme da se ponovi, znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu", rekao je, pored ostalog, vezista naše reprezentacije Radosav Petrović za sajt FSS-a.

I fudbaler Liverpula Lazar Marković misli da u meč sa Danskom treba ući oprezno i najpre sačuvati svoju mrežu.
"Azerbejdžan nije tim koji je u rangu sa Danskom, ali nama je zaista svaka pobeda bitna, bez obzira da li je reč o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici. Očekujem pobedu i u Kopenhagenu. Verujem da ćemo biti sve bolji. Ključ je da odigramo odbranu na najbolji mogući način. Moramo da sačuvamo svoj gol, a siguran sam da ćemo uspeti da savladamo danskog golmana i dođemo do pobede", rekao je napadač Liverpula a zatim se osvrnuo na svoje partije u Engleskoj.

"Svuda je prva sezona najteža, a posebno u Engleskoj. Nisam zadovoljan kako sam odigrao, nadam se da će sledeća sezona biti bolja".

Zoran Tošić očekuje da će naredni duel sa Dancima biti veoma važan u pravljenju iskoraka.
"Ponovo smo dozvolili sebi da primimo gol, ali srećom nisu imali nijednu ozbiljniju akciju, priliku za gol, igrač je jednostavno majstorski pogodio iz daljine. Dance dobro znamo, i u meču protiv Crne Gore pokazali su ono što su radili i u Beogradu, protiv nas. Moramo da iznesemo pritisak, da ostanemo pozitivni jer nas to održava u igri. Nema više nazad, mora da se napravi iskorak, treba da ga napravimo u Kopenhagenu", rekao je prvotimac CSKA Zoran Tošić.

Komentari / 0

Ostavite komentar