Севиља доводи два сјајна играча за џабе!

После продаје Алекса Видала у Барселону, клуб са Санчез Писхуана је још једном показао какав је махер за трансфере!

Фудбал 12.06.2015 | 08:15
Севиља доводи два сјајна играча за џабе!

У дану када је продала Алекса Видала у Барселону,Севиља је договорила доласке двојице сјајних појачања!

Клуб из Андалузије наставља да прави егзибиције из лета у лето на фудбалској пијаци. Увек нађу начин да купе јефтино, продају скупо и да зарађују на трансферима. Уз све то, освајају и трофеје.

Нови погоци Севиљиног спортског менаџмента су Јевхен Конопљанка и Закарија Бакали. Према информацијама шпанских медија, Севиља је практично све договорила што се тиче долазака двојице фудбалера.

Конопљанка је био тражена роба и у претходна два прелазна рока, када је био на корак од Ливерпула и Тотенхема, али је остао у Дњепру и сачекао да му истекне уговор. Није желео да продужи сарадњу са финалистом Лиге Европе и одлучио је да на крају пређе у клуб од којег је поражен у финалу поменутог такмичења. Конопљанку су јурили Тотенхем, Стоук, Лацио и Рома, али се на крају одлучио за Севиљу и када му 30. јуна и званично истекне уговор можемо да очекујемо његову промоцију у Андалузији.

Друго појачње у исто време би требало да буде суперталентовани нападач Закарија Бакали из ПСВ Ајндховена, који такође чека да му 30. јуна и званично истекне уговор. Њега су јурили Валенсија и Порто, али се изгледа одлучио за Севиљу. Има само 19 година и један је од најперспективнијих нападача у Европи.

Подсетимо да је Севиља раније потврдила и да је из Селте, тако ђе као слободног играча довела Михаела Крон-Делија.

Коментари / 0

Оставите коментар