Sevilja dovodi dva sjajna igrača za džabe!

Posle prodaje Aleksa Vidala u Barselonu, klub sa Sančez Pishuana je još jednom pokazao kakav je maher za transfere!

Fudbal 12.06.2015 | 08:15
Sevilja dovodi dva sjajna igrača za džabe!

U danu kada je prodala Aleksa Vidala u Barselonu,Sevilja je dogovorila dolaske dvojice sjajnih pojačanja!

Klub iz Andaluzije nastavlja da pravi egzibicije iz leta u leto na fudbalskoj pijaci. Uvek nađu način da kupe jeftino, prodaju skupo i da zarađuju na transferima. Uz sve to, osvajaju i trofeje.

Novi pogoci Seviljinog sportskog menadžmenta su Jevhen Konopljanka i Zakarija Bakali. Prema informacijama španskih medija, Sevilja je praktično sve dogovorila što se tiče dolazaka dvojice fudbalera.

Konopljanka je bio tražena roba i u prethodna dva prelazna roka, kada je bio na korak od Liverpula i Totenhema, ali je ostao u Dnjepru i sačekao da mu istekne ugovor. Nije želeo da produži saradnju sa finalistom Lige Evrope i odlučio je da na kraju pređe u klub od kojeg je poražen u finalu pomenutog takmičenja. Konopljanku su jurili Totenhem, Stouk, Lacio i Roma, ali se na kraju odlučio za Sevilju i kada mu 30. juna i zvanično istekne ugovor možemo da očekujemo njegovu promociju u Andaluziji.

Drugo pojačnje u isto vreme bi trebalo da bude supertalentovani napadač Zakarija Bakali iz PSV Ajndhovena, koji takođe čeka da mu 30. juna i zvanično istekne ugovor. Njega su jurili Valensija i Porto, ali se izgleda odlučio za Sevilju. Ima samo 19 godina i jedan je od najperspektivnijih napadača u Evropi.

Podsetimo da je Sevilja ranije potvrdila i da je iz Selte, tako đe kao slobodnog igrača dovela Mihaela Kron-Delija.

Komentari / 0

Ostavite komentar