Влада Стошић: Боље у Бетис, него у Звезду!

Андалузија лепша од Београда – Влада Стошић се враћа у Бетис! Медији у Севиљи пишу да ће бивши спортски директор опет преузети бригу о селекције шестог најпопуларнијег клуба у Шпанији.

Фудбал 11.06.2015 | 12:40
Влада Стошић: Боље у Бетис, него у Звезду!

Први циљ је испуњен – Бетис се следеће сезоне враћа у Примеру. Сада са намером да се тамо и задржи што подразумева и формирање квалитетнијег састава од оног који се прошетао кроз Сегунду. Тежак задатак по свему судећи биће поверен Влади Стошићу, који је функцију спортског директора зелено-белог клуба већ обављао од 2010. до децембра 2013. године.

Исте оне у којој је Бетис изгубио прволигашки статус због чега су помешана и осећања навијача клуба из Севиље. Памти се то испадање у Сегунду, али се памти и ранија промоција у елиту већ после прве Стошићеве епизоде у канцеларији клуба са стадиона "Бенито Виљамарин", те место у средини табеле у сезони 2011/2012 и пласман у Лигу Европе у такмичарском циклусу 2012/2013.

Тај успех међутим није надограђен у наредном прелазном року, публика је окренула леђа Стошићу, па је растанак био неминован. Према информација Радио Севиље ипак поново ће бити успостављена, а Стошић би, наводе даље медији на Пиринејима, требало да се позабави пре свега интересантним играчима из иностранства пошто Бетис после ере у Сегунди баш и не може да се похвали развијеном скаутинг мрежом. Овај пут ће му бити можда и теже него у првом мандату на "Виљамарину". Навијачи ће му наиме пажљиво пратити сваки корак, јер му још нису заборавили неке "промашаје" попут Брајана Родригеза, Ђоана Вердуа, Гиљерма Сару, па и Душка Тошића, који се није најбоље снашао у Севиљи.

Подсетимо, Стошић се до пре две недеље помињао и као нови спортски директор Црвене звезде, али је његова супруга одбила да се из Севиље пресели у Београд.

Коментари / 0

Оставите коментар