У клинчу: Карлеуша и Дара Бубамара!

Дара Бубамара је већ десетак дана у луксузном хотелу, заједно са супругом и сином, где је недавно стигла и Јелена Карлеуша са својом породицом.

Србија 10.06.2015 | 10:33
У клинчу: Карлеуша и Дара Бубамара!

Проблем је настао када су се љуте ривалке среле на рецепцији. Бубамара није могла да се суздржи од коментара, када је угледала Јелену.

-Само ми је ова пластична транџа требала да ми упропасти одмор. Не могу да верујем да је дошла у исти хотел као и ми, рекла је Дара наглас, тако да је ЈК јасно чује.

Очевидац који је препричао инцидент објашњава да јој Јелена није остала дужна.

- Мир пуно кошта.

Уследила је нова увреда новосадске певачице, која тврди да Карлеуша себи може да приушти летовање само ако подигне кредит.

- Ја на мору летујем за своје паре, а ти ћеш још дуго да отплаћујеш тај кредит што си подигла да би се пар дана окупала. Боље враћај дугове, рекла је Бубамара након чега се Јелена залетела на њу.

Већи инцидент спречили су њихови мужеви, који су их раздвојили.

Новосадска певачица је објаснила да је Карлеуша вероватно прати.

- Већ десет дана сам на мору са породицом на одмору и уопште ме не занима ко је дошао а ко отишао. Вероватно је видела на Фејсбуку где сам се чекирала. Не могу да верујем да од ње не могу на миру ни да одморим, закључила је фолк певачица.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

лол

10.06.2015 08:38

Ко о чему ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема вазно

10.06.2015 09:35

Е сад ми је лаксе како сам ово процитао. Ја цу љето у лавору провест ста ме брига за те дробове свјетске из досаде се препуцавају а ја у плавом лавору проводим љето да ме подсјеца на море...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

10.06.2015 14:41

Боже ме сачувај ових дромфуља од силикона. За овакве треба увести забрану медима да објављују било шта у вези оваквих ... макар била ургожена слобода говора...

ОДГОВОРИТЕ