U klinču: Karleuša i Dara Bubamara!

Dara Bubamara je već desetak dana u luksuznom hotelu, zajedno sa suprugom i sinom, gde je nedavno stigla i Jelena Karleuša sa svojom porodicom.

Srbija 10.06.2015 | 10:33
U klinču: Karleuša i Dara Bubamara!

Problem je nastao kada su se ljute rivalke srele na recepciji. Bubamara nije mogla da se suzdrži od komentara, kada je ugledala Jelenu.

-Samo mi je ova plastična trandža trebala da mi upropasti odmor. Ne mogu da verujem da je došla u isti hotel kao i mi, rekla je Dara naglas, tako da je JK jasno čuje.

Očevidac koji je prepričao incident objašnjava da joj Jelena nije ostala dužna.

- Mir puno košta.

Usledila je nova uvreda novosadske pevačice, koja tvrdi da Karleuša sebi može da priušti letovanje samo ako podigne kredit.

- Ja na moru letujem za svoje pare, a ti ćeš još dugo da otplaćuješ taj kredit što si podigla da bi se par dana okupala. Bolje vraćaj dugove, rekla je Bubamara nakon čega se Jelena zaletela na nju.

Veći incident sprečili su njihovi muževi, koji su ih razdvojili.

Novosadska pevačica je objasnila da je Karleuša verovatno prati.

- Već deset dana sam na moru sa porodicom na odmoru i uopšte me ne zanima ko je došao a ko otišao. Verovatno je videla na Fejsbuku gde sam se čekirala. Ne mogu da verujem da od nje ne mogu na miru ni da odmorim, zaključila je folk pevačica.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

lol

10.06.2015 08:38

Ko o čemu ...

ODGOVORITE
Name

nema vazno

10.06.2015 09:35

E sad mi je lakse kako sam ovo procitao. Ja cu ljeto u lavoru provest sta me briga za te drobove svjetske iz dosade se prepucavaju a ja u plavom lavoru provodim ljeto da me podsjeca na more...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

10.06.2015 14:41

Bože me sačuvaj ovih dromfulja od silikona. Za ovakve treba uvesti zabranu medima da objavljuju bilo šta u vezi ovakvih ... makar bila urgožena sloboda govora...

ODGOVORITE