Мисија ММФ-а од данас борави у БиХ

Мисија Међународног монетарног фнда, коју ће предводити Рон ван Роден, допутоваће данас у БиХ, гдје ће са представницима власти разговарати о могућем новом аранжамну са овом финансијском институцијом, саопштио је резидентни представник ММФ-а у БиХ Рубен Атојан.

Босна и Херцеговина 10.06.2015 | 08:05
Мисија ММФ-а од данас борави у БиХ

Он је додао да ће делегација ММФ-а боравити у БиХ до 24. јуна.

Према његовим ријечима, нови аранжман са ММФ-ом помогао би БиХ у рјешавању финансијских потреба и подржао програм структуралних реформи.

Предсједници влада Републике Српске и Федерације БиХ Жељка Цвијановић и Фадил Новалић су могућност склапања новог, односно повољнијег аранжамана са ММФ-ом са дужим роком отплате, договарали током састанка у Добоју 11. априла.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

бест

10.06.2015 06:24

Једва су дочекали овај наставак нових задужења, јер нема од браће Руса давно обећани кредита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо , Слатина - Тузла

10.06.2015 06:42

ММФ , молим вас не дајте новац лоповима тј."политицарима" , доста висе наркоманских инфузија за "власти" на свим нивоима , вријеме је за банкрот и ресет цијелог система ! И да, молим вас , узмите електропривреде и телекоме , "банкомате политицких партија" и онда се нико непостен неце бавити "политиком"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

10.06.2015 08:54

Ја би препоруцио да ММФ иде на лице мјеста и да види ста су урадили, па онда да да оцјену, а не само давати а ниста лицно да се види

ОДГОВОРИТЕ