Звезду тужио и 16-годишњи голман!

Короман узвраћа: Да је дошао код мене, дао бих му новац! „Овако, завршио је са Звездом“, поручује тренер млађих кадета после информације да су родитељи Владана Ђекића (на фотографији скроз лево) поднели тужбу због неисплаћених стипендија.

Фудбал 10.06.2015 | 20:00
Звезду тужио и 16-годишњи голман!

Вирус који је минулих година захватио Маракану инфицирао је и млађе категорије Црвене звезде. Да неко од првотимаца тужи црвено-беле практично више није ни вест, али да се на тај корак одлучи дечак тек крчи пут ка великој сцени свакако представља новост. Тако је спор против Звезде покренуо Владан Ђекић, голман млађих кадета, који су недавно освојили прво место на Турниру пријатељства у Етно селу Станишић поред Бијељине.

Тачније, пише Дневни лист Спорт, учинили су то његови родитељи, подстакнути чињеницом да клуб није плаћао њиховом детету загарантоване стипендије. Такав потез наишао је на осуду Огњена Коромана, тренера млађих кадета, у чијем тиму је бар до сада бранио 16-годишњи Ђекић.

„Некоректно је да родитељи туже клуб збиог неисплаћених стипендија. Да је Владан дошао код мене ја бих му дао новац. Овако је, што се мене тиче, завршио са Црвеном звездом. Звезда је много уложила у његов напредак и развој и не могу да схватим потез родитеља који су свом детету направили медвеђу услугу, због неколико неисплаћених стипендија. Клуб имам адекватну замену за било кога, па и за голмана Ђекића. Морамо да знамо да је Звезда изнад сваког појединца“, поручио је Короман, а преноси Спорт.

Коментари / 0

Оставите коментар