Zvezdu tužio i 16-godišnji golman!

Koroman uzvraća: Da je došao kod mene, dao bih mu novac! „Ovako, završio je sa Zvezdom“, poručuje trener mlađih kadeta posle informacije da su roditelji Vladana Đekića (na fotografiji skroz levo) podneli tužbu zbog neisplaćenih stipendija.

Fudbal 10.06.2015 | 20:00
Zvezdu tužio i 16-godišnji golman!

Virus koji je minulih godina zahvatio Marakanu inficirao je i mlađe kategorije Crvene zvezde. Da neko od prvotimaca tuži crveno-bele praktično više nije ni vest, ali da se na taj korak odluči dečak tek krči put ka velikoj sceni svakako predstavlja novost. Tako je spor protiv Zvezde pokrenuo Vladan Đekić, golman mlađih kadeta, koji su nedavno osvojili prvo mesto na Turniru prijateljstva u Etno selu Stanišić pored Bijeljine.

Tačnije, piše Dnevni list Sport, učinili su to njegovi roditelji, podstaknuti činjenicom da klub nije plaćao njihovom detetu zagarantovane stipendije. Takav potez naišao je na osudu Ognjena Koromana, trenera mlađih kadeta, u čijem timu je bar do sada branio 16-godišnji Đekić.

„Nekorektno je da roditelji tuže klub zbiog neisplaćenih stipendija. Da je Vladan došao kod mene ja bih mu dao novac. Ovako je, što se mene tiče, završio sa Crvenom zvezdom. Zvezda je mnogo uložila u njegov napredak i razvoj i ne mogu da shvatim potez roditelja koji su svom detetu napravili medveđu uslugu, zbog nekoliko neisplaćenih stipendija. Klub imam adekvatnu zamenu za bilo koga, pa i za golmana Đekića. Moramo da znamo da je Zvezda iznad svakog pojedinca“, poručio je Koroman, a prenosi Sport.

Komentari / 0

Ostavite komentar