Звезда најзад исплатила Робија!

Спор између Црвене звезде и Роберта Просинечког је прошлост. “Велики жути” је исплаћен од стране клуба још пре месец дана па је однос две стране у потпуности релаксиран и на задовољство навијача црвено-белих.

Фудбал 10.06.2015 | 19:20
Звезда најзад исплатила Робија!

Просинечки је пре неколико месеци тужио клуб, пошто му се нико није јављао на “Маракани” и понудио договор о исплати дуга. Ипак, приликом решавања ситуације око европске лиценце, Звезда је према речима њеног директора Звезда Терзића намирила око 10 милиона евра дуга по захтевима УЕФА мониторинга. Том приликом и Роберт Просинечки је исплаћен у целости.

- Роберт Просинечки више нема никаква потраживања од Црвене звезде, па самим тим ни спор са клубом. Звезда је свој дуг према њему исплатила у целости почетком маја, а потом смо сву неопходну документацију проследили надлежним службама ФИФА и УЕФА. Врло добро је познато какав Роберт има однос према Црвеној звезди и заиста нема потребе да се ставља у негативну конотацију - поручио је правни заступник Просинечког у овом случају, Никола Бадовинац, за Блицспорт.

Коментари / 0

Оставите коментар