Zvezda najzad isplatila Robija!

Spor između Crvene zvezde i Roberta Prosinečkog je prošlost. “Veliki žuti” je isplaćen od strane kluba još pre mesec dana pa je odnos dve strane u potpunosti relaksiran i na zadovoljstvo navijača crveno-belih.

Fudbal 10.06.2015 | 19:20
Zvezda najzad isplatila Robija!

Prosinečki je pre nekoliko meseci tužio klub, pošto mu se niko nije javljao na “Marakani” i ponudio dogovor o isplati duga. Ipak, prilikom rešavanja situacije oko evropske licence, Zvezda je prema rečima njenog direktora Zvezda Terzića namirila oko 10 miliona evra duga po zahtevima UEFA monitoringa. Tom prilikom i Robert Prosinečki je isplaćen u celosti.

- Robert Prosinečki više nema nikakva potraživanja od Crvene zvezde, pa samim tim ni spor sa klubom. Zvezda je svoj dug prema njemu isplatila u celosti početkom maja, a potom smo svu neophodnu dokumentaciju prosledili nadležnim službama FIFA i UEFA. Vrlo dobro je poznato kakav Robert ima odnos prema Crvenoj zvezdi i zaista nema potrebe da se stavlja u negativnu konotaciju - poručio je pravni zastupnik Prosinečkog u ovom slučaju, Nikola Badovinac, za Blicsport.

Komentari / 0

Ostavite komentar