Агент Коларова на преговорима у Милану!

Серђо Берти започео је данас преговоре у Милану, али не са тимом Синише Михајловића, како се спекулисало претходних дана, него са Интером.

Фудбал 10.06.2015 | 18:20
Агент Коларова на преговорима у Милану!

Александар Коларов могао би овог лета да се пресели у Италију, али не у екипу Милана, коју ће предводити Синиша Михајловић, већ у Интер.
Италијански "Скај спорт" пренео је да је агент српског репрезентативца Серђо Берти у Милану започео преговоре са директором "нероазура" Пјером Аусилијом око трансфера Коларова.

Иако је Синиша Михајловић одмах по доласку у Милан навео да му је прва жеља на листи појачања Коларов, "удицу" је одмах бацио и градски ривал.

Кључну улогу у потенцијалном трансферу могао би да одигра тренер Интера Роберто Манћини, који је српског фудбалера довео 2010. у екипу Манчестер ситија.

Коларов има уговор са Ситијем на још три године, па се спекулисало да би не баш јефтина његова "слобода" могла да буде главна кочница за Милан.

На другој страни италијански медији преносе да је Интер спреман да му понуди већу минутажу од оне коју је имао у Ситију ове сезоне, а да заузврат очекује да пристане на мању плату.

Коларов, који је не тако давно изјавио да би се радо вратио у Серију А, пре преласка у Манчестер сити играо је у Лацију, а у каријери је још наступао за Чукарички и ОФК Београд.

За репрезентацију Србије забележио је 54 наступа и постигао је седам голова.

Коментари / 0

Оставите коментар