Agent Kolarova na pregovorima u Milanu!

Serđo Berti započeo je danas pregovore u Milanu, ali ne sa timom Siniše Mihajlovića, kako se spekulisalo prethodnih dana, nego sa Interom.

Fudbal 10.06.2015 | 18:20
Agent Kolarova na pregovorima u Milanu!

Aleksandar Kolarov mogao bi ovog leta da se preseli u Italiju, ali ne u ekipu Milana, koju će predvoditi Siniša Mihajlović, već u Inter.
Italijanski "Skaj sport" preneo je da je agent srpskog reprezentativca Serđo Berti u Milanu započeo pregovore sa direktorom "neroazura" Pjerom Ausilijom oko transfera Kolarova.

Iako je Siniša Mihajlović odmah po dolasku u Milan naveo da mu je prva želja na listi pojačanja Kolarov, "udicu" je odmah bacio i gradski rival.

Ključnu ulogu u potencijalnom transferu mogao bi da odigra trener Intera Roberto Manćini, koji je srpskog fudbalera doveo 2010. u ekipu Mančester sitija.

Kolarov ima ugovor sa Sitijem na još tri godine, pa se spekulisalo da bi ne baš jeftina njegova "sloboda" mogla da bude glavna kočnica za Milan.

Na drugoj strani italijanski mediji prenose da je Inter spreman da mu ponudi veću minutažu od one koju je imao u Sitiju ove sezone, a da zauzvrat očekuje da pristane na manju platu.

Kolarov, koji je ne tako davno izjavio da bi se rado vratio u Seriju A, pre prelaska u Mančester siti igrao je u Laciju, a u karijeri je još nastupao za Čukarički i OFK Beograd.

Za reprezentaciju Srbije zabeležio je 54 nastupa i postigao je sedam golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar