Родић: Срце ми је већ у Звезди!

Фудбалер Зенита потврдио преговоре са Црвеном звездом и каже да би радо дошао, али...

Фудбал 10.06.2015 | 10:20
Родић: Срце ми је већ у Звезди!

Црвена звезда поново жели да ангажује једног играча Зенита. После Александра Луковића, на мети је Милан Родић.

У случају искусног штопера преговори су трајали месецима, а завршени су истеком уговора. Када је млади леви бек у питању, могуће је да се све обави брже, пошто постоји и опција да дође у Београд на позајмицу, као што је прошле сезоне наступао за Волгу.

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић најавио је да се преговори одвијају у добром смеру, а фудбалер који је поникао у ОФК Београду то је и потврдио у изјави за Курир.

Родић каже да је већ разговарао са новим тренером Црвене звезде, Миодрагом Божовићем.

"Видео сам се са господином Божовићем. Причали смо о мом доласку. Што се мене тиче, желим да дођем јер сам звездаш од малих ногу. Међутим, не зависи све од мене. Имам уговор са Зенитом до јуна наредне године и морам да причам са руководством клуба", рекао је Родић и додао:

"Моје срце је већ на 'Маракани'! Верујем да ћу се договорити са Русима, а убеђен сам да ће и челници Црвене звезде разговарати са људима из Зенита. Ако не могу да потпишем уговор, онда макар да дођем на позајмицу. Желим да играм, а црвено-бели имају велике амбиције следеће сезоне".

У прилог овом трансферу иде чињеница да би млади фудбалер ускоро требало да постане отац. Његова вереница Исидора је трудна и на јесен би требало да се породи, преноси Курир.

"Исидора и ја смо се скоро верили, а ускоро ће и венчање. Обоје смо усхићени што ћемо добити дете. Исидору ускоро очекују лекарски прегледи, па ћемо сазнати да ли носи дечака или девојчицу, мада то у суштини и није важно", каже Родић.

Коментари / 0

Оставите коментар