Rodić: Srce mi je već u Zvezdi!

Fudbaler Zenita potvrdio pregovore sa Crvenom zvezdom i kaže da bi rado došao, ali...

Fudbal 10.06.2015 | 10:20
Rodić: Srce mi je već u Zvezdi!

Crvena zvezda ponovo želi da angažuje jednog igrača Zenita. Posle Aleksandra Lukovića, na meti je Milan Rodić.

U slučaju iskusnog štopera pregovori su trajali mesecima, a završeni su istekom ugovora. Kada je mladi levi bek u pitanju, moguće je da se sve obavi brže, pošto postoji i opcija da dođe u Beograd na pozajmicu, kao što je prošle sezone nastupao za Volgu.

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić najavio je da se pregovori odvijaju u dobrom smeru, a fudbaler koji je ponikao u OFK Beogradu to je i potvrdio u izjavi za Kurir.

Rodić kaže da je već razgovarao sa novim trenerom Crvene zvezde, Miodragom Božovićem.

"Video sam se sa gospodinom Božovićem. Pričali smo o mom dolasku. Što se mene tiče, želim da dođem jer sam zvezdaš od malih nogu. Međutim, ne zavisi sve od mene. Imam ugovor sa Zenitom do juna naredne godine i moram da pričam sa rukovodstvom kluba", rekao je Rodić i dodao:

"Moje srce je već na 'Marakani'! Verujem da ću se dogovoriti sa Rusima, a ubeđen sam da će i čelnici Crvene zvezde razgovarati sa ljudima iz Zenita. Ako ne mogu da potpišem ugovor, onda makar da dođem na pozajmicu. Želim da igram, a crveno-beli imaju velike ambicije sledeće sezone".

U prilog ovom transferu ide činjenica da bi mladi fudbaler uskoro trebalo da postane otac. Njegova verenica Isidora je trudna i na jesen bi trebalo da se porodi, prenosi Kurir.

"Isidora i ja smo se skoro verili, a uskoro će i venčanje. Oboje smo ushićeni što ćemo dobiti dete. Isidoru uskoro očekuju lekarski pregledi, pa ćemo saznati da li nosi dečaka ili devojčicu, mada to u suštini i nije važno", kaže Rodić.

Komentari / 0

Ostavite komentar