Бекер: Ноле и Роџер се не воле нимало!

Борис Бекер открио је да је јавна тајна да се Новак Ђоковић и Швајцарац Роџер Федерер не воле.

Тенис 09.06.2015 | 21:20
Бекер: Ноле и Роџер се не воле нимало!

Бекер је изјавио да „лажна пријатељства“ шкоде тенису додајући да Федерер сигурно не може бити толико добар колико се представља.

У биографији коју пише, а која носи назив „Вимблдон: Мој живот и каријера на Ол Ингланд Клабу“, Немац наводи да често улази у расправе да је ера у којој је он игра била досаднија.

„Људи ми с времена на време говоре да је тенис сада много досаднији него у време када сам ја играо, а када их упитам зашто то мисле, они кажу да има мање карактера. Ја им одговорим да и сада има сјајних карактера, али је истина да то не показују превише јер не могу. Били би кажњењи за сваки вид фрустрације јер су микрофони били поред терена. Резултат тога јесте да играчи тешко вербализују своју фрустрацију јер се све чује, а онда у свлачионицу уђете са казном од 10-20 хиљада долара или више“, каже Бекер.

Годинама уназад један од најомиљенијих играча на АТП Туру јесте Роџер Федерер који је и поред година међу највећим тениским звездама.

„Разлог због којег је Роџер један од најплаћенијих играча свих времена је тај што га сви воле. Али, када размишљате о томе – немогуће је да вас сви воле. Зарађује много новца због свог имиџа, али да ли би зарађивао мање када бисмо видели више његових правих емоција?“, стоји у Бекеровој биографији.

Коментари / 0

Оставите коментар