Лазар очекује тријумф у Копенхагену!

Репрезентативац Србије Лазар Марковић очекује победу против Данске у наставку квалификација за првенство Европе.

Фудбал 09.06.2015 | 23:20
Лазар очекује тријумф у Копенхагену!

Србија има само један бод у квалификацијама за ЕП, али је победа у пријатељској утакмици против Азербејџана (4:1) поправила је расположење у табору "орлова".

"Азербејџан није тим који је у рангу са Данском, али нама је свака победа битна, без обзира да ли је реч о пријатељској или квалификационој утакмици. Очекујем победу и у Копенхагену. Верујем да ћемо бити све бољи", рекао је Марковић

Нападач Ливерпула је додао да веома важно да тим одигра одбрану на најбољи могући начин.

"Морамо да сачувамо наш гол, а сигуран сам да ћемо успети да савладамо данског голмана и дођемо до победе", рекао је Марковић.

Утакмицу против Данске са доста оптимизма дочекује и Радосав Петровић.

"Нисмо свих 90 минута бриљирали против Азербејџана како резултат показује. Било је периода са падовима у игри и концентрацији, то морамо да каналишемо до суботе. Не смеју да нам се понављају беспотребне грешке, да дозвољавамо себи фазе слабије игре, него да делујемо компактно. Сами себе смо довели у ову позицију и нема назад. Знамо шта морамо да урадимо у Копенхагену", рекао је Петровић.

Један од најискунијих репрезентативаца Зоран Тошић истако је да Србије не сме да прима лако голова.

"Данце добро знамо, и у мечу против Црне Горе показали су оно што су радили и у Београду, против нас. Морамо да изнесемо притисак, да останемо позитивни јер нас то одржава у игри. Нема више назад, мора да се направи искорак, треба да га направимо у Копенхагену"”, рекао је Тошић.

Утакмица између Данске и Србије игра се у суботу од 20.45 сати у Копенхагену.

Коментари / 0

Оставите коментар