Lazar očekuje trijumf u Kopenhagenu!

Reprezentativac Srbije Lazar Marković očekuje pobedu protiv Danske u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

Fudbal 09.06.2015 | 23:20
Lazar očekuje trijumf u Kopenhagenu!

Srbija ima samo jedan bod u kvalifikacijama za EP, ali je pobeda u prijateljskoj utakmici protiv Azerbejdžana (4:1) popravila je raspoloženje u taboru "orlova".

"Azerbejdžan nije tim koji je u rangu sa Danskom, ali nama je svaka pobeda bitna, bez obzira da li je reč o prijateljskoj ili kvalifikacionoj utakmici. Očekujem pobedu i u Kopenhagenu. Verujem da ćemo biti sve bolji", rekao je Marković

Napadač Liverpula je dodao da veoma važno da tim odigra odbranu na najbolji mogući način.

"Moramo da sačuvamo naš gol, a siguran sam da ćemo uspeti da savladamo danskog golmana i dođemo do pobede", rekao je Marković.

Utakmicu protiv Danske sa dosta optimizma dočekuje i Radosav Petrović.

"Nismo svih 90 minuta briljirali protiv Azerbejdžana kako rezultat pokazuje. Bilo je perioda sa padovima u igri i koncentraciji, to moramo da kanališemo do subote. Ne smeju da nam se ponavljaju bespotrebne greške, da dozvoljavamo sebi faze slabije igre, nego da delujemo kompaktno. Sami sebe smo doveli u ovu poziciju i nema nazad. Znamo šta moramo da uradimo u Kopenhagenu", rekao je Petrović.

Jedan od najiskunijih reprezentativaca Zoran Tošić istako je da Srbije ne sme da prima lako golova.

"Dance dobro znamo, i u meču protiv Crne Gore pokazali su ono što su radili i u Beogradu, protiv nas. Moramo da iznesemo pritisak, da ostanemo pozitivni jer nas to održava u igri. Nema više nazad, mora da se napravi iskorak, treba da ga napravimo u Kopenhagenu"”, rekao je Tošić.

Utakmica između Danske i Srbije igra se u subotu od 20.45 sati u Kopenhagenu.

Komentari / 0

Ostavite komentar