Бартомеу: Енрике остаје наш тренер!

Председник Барселоне Ђозеп Марија Бартомеу рекао је данас да ће Луис Енрике и следеће сезоне бити тренер тог фудбалског клуба.

Фудбал 09.06.2015 | 12:20
Бартомеу: Енрике остаје наш тренер!

Енрике је ове сезоне освојио "триплу круну" са Барселоном, првенство Шпаније, Куп краља и Лигу шампиона, победом у финалу над Јувентусом од 3:1, прошле суботе у Берлину.

Барселона је постала први клуб који је два пута у истој сезони освајао првенство, Куп и Лигу шампиона. Претходно каталонском клубу то је учинио 2009. године, када је тренер био Пеп Гвардиола.

Енрикеу двогодишњи уговор истиче следеће године, али је незадовољан због отпуштања спортског директора Андонија Зубизарете, који га је и поставио за тренера.

Током конференције за новинаре после освајања Лиге шампиона, Енрике је у више наврата одбио да одговори да ли ће остати на Камп Ноу.

"Нема потребе да се пати, Луис Енрике ће остати у клубу. Његова сезона је за чисту десетку и нема разлога да раскинемо уговор", рекао је Бартомеу за шпански радио.

Фудбалери и стручни штаб су јуче заједно са навијачима на улицама Барселоне прославили освајање титуле европског првака, а главни догађај организован је на стадиону Камп Ноу.

Барселона је раније саопштила да је довела досадашњег фудбалера средине терена Севиље Алеса Видала.

Коментари / 0

Оставите коментар