Bartomeu: Enrike ostaje naš trener!

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu rekao je danas da će Luis Enrike i sledeće sezone biti trener tog fudbalskog kluba.

Fudbal 09.06.2015 | 12:20
Bartomeu: Enrike ostaje naš trener!

Enrike je ove sezone osvojio "triplu krunu" sa Barselonom, prvenstvo Španije, Kup kralja i Ligu šampiona, pobedom u finalu nad Juventusom od 3:1, prošle subote u Berlinu.

Barselona je postala prvi klub koji je dva puta u istoj sezoni osvajao prvenstvo, Kup i Ligu šampiona. Prethodno katalonskom klubu to je učinio 2009. godine, kada je trener bio Pep Gvardiola.

Enrikeu dvogodišnji ugovor ističe sledeće godine, ali je nezadovoljan zbog otpuštanja sportskog direktora Andonija Zubizarete, koji ga je i postavio za trenera.

Tokom konferencije za novinare posle osvajanja Lige šampiona, Enrike je u više navrata odbio da odgovori da li će ostati na Kamp Nou.

"Nema potrebe da se pati, Luis Enrike će ostati u klubu. Njegova sezona je za čistu desetku i nema razloga da raskinemo ugovor", rekao je Bartomeu za španski radio.

Fudbaleri i stručni štab su juče zajedno sa navijačima na ulicama Barselone proslavili osvajanje titule evropskog prvaka, a glavni događaj organizovan je na stadionu Kamp Nou.

Barselona je ranije saopštila da je dovela dosadašnjeg fudbalera sredine terena Sevilje Alesa Vidala.

Komentari / 0

Ostavite komentar