Лејди Гага ужива у шетњи на Златибору

Светска звезда која већ шест дана борави у Србији, након Београда је отпутовала на Тару, а потом на Златибор где се задржала једну ноћ.

Србија 07.06.2015 | 14:42
Лејди Гага ужива у шетњи на Златибору

Певачица је са својим асистентима и обезбеђењем изнајмила седам луксузних апартмана у једном хотелу на Златибору, а да јој ваздух и атмосфера на једној од наших најлепших планина и те како пријају, сведоче и фотографије које вам ексклузивно представљамо, а настале су током шетње са Телором, који је само због своје драге накратко напустио Тару и дошао до Златибора.

Иако је у Београду била најчешћи гост лудих журки и добрих ресторана, певачица је одлучила да последње сате у Србији проведе на здрав начин, те се јутрос упутила у оближњи ресторан како би доручковала са вереником који у нашој земљи борави због снимања филма "Шума".

Голупчићи су се сместили у баштици, јели, а потом и поделили аутограме фановима који су били шокирани колико је Гага природна и непосредна.

Гага се потом упутила назад у Београд, тачније на аеродром, одакле ће летети за Лондон, будући да већ сутра има заказан концерт. Тејлор остаје на Тари како би завршио снимање филма.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар