Lejdi Gaga uživa u šetnji na Zlatiboru

Svetska zvezda koja već šest dana boravi u Srbiji, nakon Beograda je otputovala na Taru, a potom na Zlatibor gde se zadržala jednu noć.

Srbija 07.06.2015 | 14:42
Lejdi Gaga uživa u šetnji na Zlatiboru

Pevačica je sa svojim asistentima i obezbeđenjem iznajmila sedam luksuznih apartmana u jednom hotelu na Zlatiboru, a da joj vazduh i atmosfera na jednoj od naših najlepših planina i te kako prijaju, svedoče i fotografije koje vam ekskluzivno predstavljamo, a nastale su tokom šetnje sa Telorom, koji je samo zbog svoje drage nakratko napustio Taru i došao do Zlatibora.

Iako je u Beogradu bila najčešći gost ludih žurki i dobrih restorana, pevačica je odlučila da poslednje sate u Srbiji provede na zdrav način, te se jutros uputila u obližnji restoran kako bi doručkovala sa verenikom koji u našoj zemlji boravi zbog snimanja filma "Šuma".

Golupčići su se smestili u baštici, jeli, a potom i podelili autograme fanovima koji su bili šokirani koliko je Gaga prirodna i neposredna.

Gaga se potom uputila nazad u Beograd, tačnije na aerodrom, odakle će leteti za London, budući da već sutra ima zakazan koncert. Tejlor ostaje na Tari kako bi završio snimanje filma.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar