Посјете највиших вјерских поглавара носе поруку мира

Посјете највиших вјерских поглавара БиХ увијек су посјете са порукама мира, толеранције и суживота, изјавио је Драган Чавић, предсједник Народног демократског покрета, у Бањалуци.

Република Српска 07.06.2015 | 13:06
Посјете највиших вјерских поглавара носе поруку мира

Он је подсјетио да је јучерашња посјета папе Фрање трећа по реду посјета поглавара Римокатоличке цркве у БиХ.

"Приликом једне од тих посјета био сам предсједник Републике Српске и добро знам су то посјете са порукама мира, јер је ово земља у којој је скоро био рат, те се врло често дешава да ту толеранцију и суживот нарушавају неодговорности појединаца и екстремизам свих врста", рекао је Чавић.

Он је истакао да га такве поруке радују.

"Хоћу да се надам и желим да сви у БиХ прихвате то као поруку коју треба поштовати, јер је то порука једног од највећих свјетских ауторитета", рекао је Чавић.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Русија

07.06.2015 11:59

Какав црни папа и мир ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

занимљиво

08.06.2015 06:04

Прије Папе је слетио мали авионциц и из њега изасао велики Баја,сједе у ауди од 200 кила марака и оде. Послије досао колега му и друг Цовиц иста ствар. Послије је слетио неки велики авион и из њега изасао некакав цица у скромном ал свецаном бијелом одијелу и сједе у Форд Фокус од десетак хиљада марака вриједности. Његова црква има ал се он поистовијетио са народом и иако вецина крсцана бар у западној Европи зиви добро он се иако мозе ницим није издигао изнад обицног цовјека. С друге стране људи код нас сањају дан кад це да виде неког политицара високог ранга у једном тако скромном издању па да имају наду да је неко у стању да се с њима поистовијети.

ОДГОВОРИТЕ