Јунајтед озбиљно напада на Бензему!

Бенземин менаџер на преговорима са Едом Вудвордом! Рафа Бенитез очигледно не жели Француза, за Ђаволе је ово ситуација - сад или никад!

Фудбал 08.06.2015 | 09:40
Јунајтед озбиљно напада на Бензему!

Нови тренер, нова правила! Рафа Бенитез преузео је кормило Реала од Карла Анчелотија, стидљиво је најављено да би могао да пружи прилику „отписаним“ резервистима и повратницима са позајмица, али и да би Краљевски клуб могао да добије једно мега појачање - Серхија Агуера! И управо ту лежи информација која фудбалским светом кружи недељама уназад - Манчестер јунајтед жели да искористи промене у Реалу и капарише Карима Бензему.

Подсетимо, недавно је британски Гардијан објавио да је Луј ван Гал спремио 55.000.000 евра за француског голгетера, а локални лист Манчестер Ивнинг Њуз (Манцхестер Евенинг Неwс) изашао је са информацијом која гласи - Бенземин менаџер Карим Ђазири виђен је у Лондону, где је ишао на преговоре са потпредседником Јунајтеда Едом Вудвордом!

С обзиром да је Радамел Фалкао недавно завршио неславну епизоду у редовима Црвених ђавола, те да је Робин ван Перси постигао усмени договор са Лацијом око доласка на Олимпико, јасно је да је гиганту из Манчестера под хитно потребна класична "деветка". А то је у овом тренутку Бензема, давнашња жеља Сер Алекса Фергусона.

А ако на све то додамо да је Рафа Бенитез решен да врати стару 4-2-3-1 формацију, чиме би Роналдо прешао у сам шпиц напада, јасно је да за Бензему више неће бити места у Реалу.

За Јунајтед то је ситуација - сад или никад!

Коментари / 0

Оставите коментар