Junajted ozbiljno napada na Benzemu!

Benzemin menadžer na pregovorima sa Edom Vudvordom! Rafa Benitez očigledno ne želi Francuza, za Đavole je ovo situacija - sad ili nikad!

Fudbal 08.06.2015 | 09:40
Junajted ozbiljno napada na Benzemu!

Novi trener, nova pravila! Rafa Benitez preuzeo je kormilo Reala od Karla Ančelotija, stidljivo je najavljeno da bi mogao da pruži priliku „otpisanim“ rezervistima i povratnicima sa pozajmica, ali i da bi Kraljevski klub mogao da dobije jedno mega pojačanje - Serhija Aguera! I upravo tu leži informacija koja fudbalskim svetom kruži nedeljama unazad - Mančester junajted želi da iskoristi promene u Realu i kapariše Karima Benzemu.

Podsetimo, nedavno je britanski Gardijan objavio da je Luj van Gal spremio 55.000.000 evra za francuskog golgetera, a lokalni list Mančester Ivning Njuz (Manchester Evening News) izašao je sa informacijom koja glasi - Benzemin menadžer Karim Đaziri viđen je u Londonu, gde je išao na pregovore sa potpredsednikom Junajteda Edom Vudvordom!

S obzirom da je Radamel Falkao nedavno završio neslavnu epizodu u redovima Crvenih đavola, te da je Robin van Persi postigao usmeni dogovor sa Lacijom oko dolaska na Olimpiko, jasno je da je gigantu iz Mančestera pod hitno potrebna klasična "devetka". A to je u ovom trenutku Benzema, davnašnja želja Ser Aleksa Fergusona.

A ako na sve to dodamo da je Rafa Benitez rešen da vrati staru 4-2-3-1 formaciju, čime bi Ronaldo prešao u sam špic napada, jasno je da za Benzemu više neće biti mesta u Realu.

Za Junajted to je situacija - sad ili nikad!

Komentari / 0

Ostavite komentar