Рамадани ''опет добар'' Партизану?!

После кратког захлађења односа између Партизана и албанског менаџера Фалија Раманданија после “случаја Пантић”, односи две стране су се поправили.

Фудбал 07.06.2015 | 22:20
Рамадани ''опет добар'' Партизану?!

Председник црно-белих Зоран Поповић се у Берлину, пред финале Лиге шампиона састао са Рамаданијем не би ли се договорили о даљим облицима сарадње, а том приликом му је понуђено да откупи 25 одсто права на Андрију Живковића колико је клубу из Хумске и преостало.

Проблем у односима две стране је настао прошле зиме када је Данило Пантић кога заступа Рамадани одбио да продужи уговор са клубом. Он је потписао предуговор са Челсијем, а Рамадани је понудио црно-белима сувише малу цифру да би га они одмах пустили.

- Рамадани је лажов, прекидамо сваку сарадњу са њим. Нећемо да имамо посла са човеком који нас позове и понуди нешто, а касније нас слаже дајући понижавајуће понуде. Са Партизаном могу да послују само поштени људи по нормалним правилима, а не да се клуб третира као привезак или објекат из којег треба да се извлаче екстрапрофити преко играча. Рамадани је причао о обештећењу од милион, милион и по евра, да би касније дошао с папиром на којем се налази далеко мања свота - рекао је тада потпредседник црно-белих Милорад Вучелић.

Међутим, ствари су се брзо промениле. Председник првака Србије, Зоран Поповић је отпутовао на финале Лиге шампиона и тамо се састао са Рамаданијем. Клуб из Хумске не може много да заради на трансферима овог лета, а има високе амбиције, па Поповић покушава да прикупи што више новца и на ту тему је разговарао са Рамаданијем.

Познато је да црно-бели имају само четвртину уговора младог Живковића у свом власништву, док другу четвртину имају Андријин отац и менаџер, а чак половину кипарски Аполон који је у власништву суперменаџера, Израелца Пинија Захавија са којим Рамадани има блиску сарадњу. Партизан је покушавао да оствари трансфер Живковића по што већој цени, а када су схватили да неће добити онолико колико желе одлучили су се за другу опцију и понудили Рамаданију, односно Захавију да га “докапитализује”.

Претпоставка је да Рамадани може више да плати за ту четвртину јер би он значајно профитирао и на неком наредном трансферу Живковића па би тиме компензовао нешто већу цену. У Хумској верују да могу да добију више од милион евра за ту четвртину, али је извесно да би новим договором Рамадани поново могао да “уђе” и у омладинску школу црно-белих.

Коментари / 0

Оставите коментар