Ramadani ''opet dobar'' Partizanu?!

Posle kratkog zahlađenja odnosa između Partizana i albanskog menadžera Falija Ramandanija posle “slučaja Pantić”, odnosi dve strane su se popravili.

Fudbal 07.06.2015 | 22:20
Ramadani ''opet dobar'' Partizanu?!

Predsednik crno-belih Zoran Popović se u Berlinu, pred finale Lige šampiona sastao sa Ramadanijem ne bi li se dogovorili o daljim oblicima saradnje, a tom prilikom mu je ponuđeno da otkupi 25 odsto prava na Andriju Živkovića koliko je klubu iz Humske i preostalo.

Problem u odnosima dve strane je nastao prošle zime kada je Danilo Pantić koga zastupa Ramadani odbio da produži ugovor sa klubom. On je potpisao predugovor sa Čelsijem, a Ramadani je ponudio crno-belima suviše malu cifru da bi ga oni odmah pustili.

- Ramadani je lažov, prekidamo svaku saradnju sa njim. Nećemo da imamo posla sa čovekom koji nas pozove i ponudi nešto, a kasnije nas slaže dajući ponižavajuće ponude. Sa Partizanom mogu da posluju samo pošteni ljudi po normalnim pravilima, a ne da se klub tretira kao privezak ili objekat iz kojeg treba da se izvlače ekstraprofiti preko igrača. Ramadani je pričao o obeštećenju od milion, milion i po evra, da bi kasnije došao s papirom na kojem se nalazi daleko manja svota - rekao je tada potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Međutim, stvari su se brzo promenile. Predsednik prvaka Srbije, Zoran Popović je otputovao na finale Lige šampiona i tamo se sastao sa Ramadanijem. Klub iz Humske ne može mnogo da zaradi na transferima ovog leta, a ima visoke ambicije, pa Popović pokušava da prikupi što više novca i na tu temu je razgovarao sa Ramadanijem.

Poznato je da crno-beli imaju samo četvrtinu ugovora mladog Živkovića u svom vlasništvu, dok drugu četvrtinu imaju Andrijin otac i menadžer, a čak polovinu kiparski Apolon koji je u vlasništvu supermenadžera, Izraelca Pinija Zahavija sa kojim Ramadani ima blisku saradnju. Partizan je pokušavao da ostvari transfer Živkovića po što većoj ceni, a kada su shvatili da neće dobiti onoliko koliko žele odlučili su se za drugu opciju i ponudili Ramadaniju, odnosno Zahaviju da ga “dokapitalizuje”.

Pretpostavka je da Ramadani može više da plati za tu četvrtinu jer bi on značajno profitirao i na nekom narednom transferu Živkovića pa bi time kompenzovao nešto veću cenu. U Humskoj veruju da mogu da dobiju više od milion evra za tu četvrtinu, ali je izvesno da bi novim dogovorom Ramadani ponovo mogao da “uđe” i u omladinsku školu crno-belih.

Komentari / 0

Ostavite komentar