Сарајево се баш спрема за Лигу шампиона!

Јешић на клупи, Марко Вешовић на боку! Руководство првака Босне и Херцеговине жели да оформи конкурентан тим за међународну сцену.

Фудбал 07.06.2015 | 17:40
Сарајево се баш спрема за Лигу шампиона!

После осам сушних година Сарајево је вратило титулу на Кошеву, а у том клубу се окрећу квалификацијама за Лигу шампиона. Челници првака Босне и Херцеговине очигледно не желе да буду топовска храна на међународној сцени, и већ су направили списак потенцијалних појачања.

На врху листе жеља Сарајева је некадашњи десни бек Црвене звезде Марко Вешовић. Он је по одласку на Маракане провео шест месеци у Торину, а потом је послат на позајмицу у Ријеку. Сада Сарајлије желе да га позајме од Бикова, јер су уверени да би им брзоноги играч донео квалитет више на бочним позицијама.

Такође, није немогуће да Сарајево добије новог тренера. Љубимац навијача Џенан Ушчуплић који је на Кошево донео два трофеја нема профи лиценцу... Отуда руководство клуба из главног града Босне увелико трага за његовим наследником. Према наводима портала Спорт један од најозбиљнијих кандидата је бивши шеф стручног штаба Партизана Миодраг Јешић. Његов противкандидат је Владо Јагодић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дејанпд

07.06.2015 17:37

Цијеним Владу, али неко са искуством европских утакмица,ако вец имате пара, то је мој савјет. Мада, свеједно ми, више волим и ЦЗ и Ријеку и Динамо, али због Рудара-ПД, кад за 5-10 годинаскупи тим за треће мјесто или куп БиХ, да буде повлаштен на жријебу. ;-)

ОДГОВОРИТЕ