Sarajevo se baš sprema za Ligu šampiona!

Ješić na klupi, Marko Vešović na boku! Rukovodstvo prvaka Bosne i Hercegovine želi da oformi konkurentan tim za međunarodnu scenu.

Fudbal 07.06.2015 | 17:40
Sarajevo se baš sprema za Ligu šampiona!

Posle osam sušnih godina Sarajevo je vratilo titulu na Koševu, a u tom klubu se okreću kvalifikacijama za Ligu šampiona. Čelnici prvaka Bosne i Hercegovine očigledno ne žele da budu topovska hrana na međunarodnoj sceni, i već su napravili spisak potencijalnih pojačanja.

Na vrhu liste želja Sarajeva je nekadašnji desni bek Crvene zvezde Marko Vešović. On je po odlasku na Marakane proveo šest meseci u Torinu, a potom je poslat na pozajmicu u Rijeku. Sada Sarajlije žele da ga pozajme od Bikova, jer su uvereni da bi im brzonogi igrač doneo kvalitet više na bočnim pozicijama.

Takođe, nije nemoguće da Sarajevo dobije novog trenera. Ljubimac navijača Dženan Uščuplić koji je na Koševo doneo dva trofeja nema profi licencu... Otuda rukovodstvo kluba iz glavnog grada Bosne uveliko traga za njegovim naslednikom. Prema navodima portala Sport jedan od najozbiljnijih kandidata je bivši šef stručnog štaba Partizana Miodrag Ješić. Njegov protivkandidat je Vlado Jagodić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

dejanpd

07.06.2015 17:37

Cijenim Vladu, ali neko sa iskustvom evropskih utakmica,ako vec imate para, to je moj savjet. Mada, svejedno mi, više volim i CZ i Rijeku i Dinamo, ali zbog Rudara-PD, kad za 5-10 godinaskupi tim za treće mjesto ili kup BiH, da bude povlašten na žrijebu. ;-)

ODGOVORITE