Какав дебакл Жоца и Фенера! Испали у плеј-офу од Каршијаке!!!

Кошаркаши Фенербахчеа доживели су дебакл у труском плеј-офу, елиминисани су већ у полуфиналу од Пинар Каршијаке.

Кошарка 06.06.2015 | 19:40
Какав дебакл Жоца и Фенера! Испали у плеј-офу од Каршијаке!!!

Најбољи тим регуларног дела сезоне поражен је са 3-1 у серији, након што је разбијен у четвртом мечу у Измиру 82:64.

Домаћин је већ у првом периоду најавио пакао тиму Жељка Обрадовића са 20:11, да би фаворизовани гости били потпуно разбијени у другом полувремену. Редом су промашивали Гаудлок, Богдановић и Прелџић, а Каршијака то сурово кажњавала и стекла недостижних 20 разлике.

Каршијака ће у финалу играти са Анадолу Ефесом, који је предвођен Ненадом Крстићем у полуфиналу био максималан против Трабзона са 3-0.

Домаћина је до велике победе предбодио Боби Диксон са 24 поена, 16 је убацио Хуан Паласиос, а сјајно их је пратио Ди Џеј Строубери са 15.

У екипи Фенера најефикаснији је био Немања Бјелица са 14 поена, једини је имао двоцифрен учинак. Богдан Богдановић се трудио, али није имао најбоље шутерско вече па је меч завршио са девет поена.

Тек по осам су постигли Ендру Гаудлок, Никос Зизис, Семих Ерден и Емир Прелџић, од којих се највише очекивало да испрате Бјелицу.

Тако је Фенер од умало историјске направио катастрофалну сезону, прво је поражен у полуфиналу Ф4 Евролиге, а сада није стигао ни до финала турског плеј-офа.

Коментари / 0

Оставите коментар