Kakav debakl Žoca i Fenera! Ispali u plej-ofu od Karšijake!!!

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su debakl u truskom plej-ofu, eliminisani su već u polufinalu od Pinar Karšijake.

Košarka 06.06.2015 | 19:40
Kakav debakl Žoca i Fenera! Ispali u plej-ofu od Karšijake!!!

Najbolji tim regularnog dela sezone poražen je sa 3-1 u seriji, nakon što je razbijen u četvrtom meču u Izmiru 82:64.

Domaćin je već u prvom periodu najavio pakao timu Željka Obradovića sa 20:11, da bi favorizovani gosti bili potpuno razbijeni u drugom poluvremenu. Redom su promašivali Gaudlok, Bogdanović i Preldžić, a Karšijaka to surovo kažnjavala i stekla nedostižnih 20 razlike.

Karšijaka će u finalu igrati sa Anadolu Efesom, koji je predvođen Nenadom Krstićem u polufinalu bio maksimalan protiv Trabzona sa 3-0.

Domaćina je do velike pobede predbodio Bobi Dikson sa 24 poena, 16 je ubacio Huan Palasios, a sjajno ih je pratio Di Džej Strouberi sa 15.

U ekipi Fenera najefikasniji je bio Nemanja Bjelica sa 14 poena, jedini je imao dvocifren učinak. Bogdan Bogdanović se trudio, ali nije imao najbolje šutersko veče pa je meč završio sa devet poena.

Tek po osam su postigli Endru Gaudlok, Nikos Zizis, Semih Erden i Emir Preldžić, od kojih se najviše očekivalo da isprate Bjelicu.

Tako je Fener od umalo istorijske napravio katastrofalnu sezonu, prvo je poražen u polufinalu F4 Evrolige, a sada nije stigao ni do finala turskog plej-ofa.

Komentari / 0

Ostavite komentar