Јункер одбио да разговара са Ципрасом

Предсједник Европске комисије Жан-Клод Јункер одбио је да разговара телефоном са грчким премијером Алексисом Ципрасом због констатације да нема напретка у преговорима о дугу Атине, изјавио је званичник близак Европској комисији.

Свијет 06.06.2015 | 20:57
Јункер одбио да разговара са Ципрасом

"Грчки премијер је прије подне тражио да телефоном разговора са предсједником Европске комисије, али је Јункер одбио, јер нема напретка у преговорима и с обзиром да приједлози, које је грчка страна обећала да ће испунити, нису реализовани", изјавио је неименовани званичник.

Он је додао да је Јункер рекао да нема напретка, дакле нема о чему да се разговара.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

цx

07.06.2015 05:59

Уваљивали су неодговорним властима у Грчкој силне кредите да би уништили Грчку. Грчка сада мора радити само за камату коју мора враћати. Под тим условима немогуће је у Грчкој организовати квалитетан живот. Моћници то исто раде у БиХ. Проводи се терор над становништвом на начин да му се уводе односи који немају везе с мозгом. Уништава се морал и све труне. То је најновији облик ратовања и освајања територија без испаљеног метка. Жртва није у стању да се ни снадје а камоли да одговори на напад. Тако се они боре против глобалног загријавања. У својим земљама онда могу наставити индустријализацију и одржавање високог стандарда односно врло високе потрошње енергије по глави становника.

ОДГОВОРИТЕ