У Лондону нестала дјевојка из Србије

Кристина Фењсароши (20) из Сенте у Србији нестала је у Лондону 3. јуна и од тада породица, пријатељи на Фејсбуку, али и британска полиција, безуспешно покушавају да јој уђу у траг.

Свијет 06.06.2015 | 12:35
У Лондону нестала дјевојка из Србије

Свшена гимназијалка Кристина Фењсароши отишла је са својом другарицом Стефани Чонић из Остојићева пре три недеље да ради у Лондон посредством Агенције „Империјал“, из престонице Велике Британије. У среду, 3. јуна, кренула је метроом из стана где је живела са Стефани на посао у хотел „Ројал гранд“, али на посао није стигла, а није се вратила ни у стан, нити се јавила цимерки.

- Свакодневно смо се чуле преко друштвене мреже, а у тим разговорима нисам стекла утисак да има некаквих проблема. Требало је да остане у Лондону три месеца, а како ми је рекла, радила је на пословима сервирке у хотелу. Како ми се није јавила данима, звала сам њену другарицу Стефани да чујем што не одговара на позиве. Рекла ми је да није стигла на посао, да није ни у стану и да не зна шта се дешава - уплакана говори њена мајка Тимеа, док у наручју држи млађу ћерку, петогодишњу Тамару.

Каже Тимеа да је радила у ноћној смени у Фабрици тестенина „Житопромет“ у Сенти, а да је супруг на послу у сенћанској „Тиса-Аутомотиве“. На сталној су вези са другарицом Стефани, полицијом, амбасадама Велике Британије и Мађарске, чији је пасош имала Кристина. Многи покушавају да помогну и преко друштвених мрежа.

Како сазнаје Блиц, полиција је утврдила да девојка није напуштала Лондон. Траже је по целој Европи.

ПОЗИВ

Моле се Сви који имају било какве информације да се јаве на телефон 01502595952

- Рекли су нам да је цео њен пут од стана до посла покривен видео-надзором, али да снимци још нису прегледани и не могу још ништа да нам саопште поводом њеног нестанка.

Кристинин момак Бојан Фараги из Сенте, власник клуба „Салон“ у Чоки и кафеа “Театар” у Сенти, рекао је да се са Кристином чуо у уторак увече и да је била незадовољна са послом, као и да јој је тешко пао растанак са породицом и друштвом.

- Рекла је да у среду неће ићи на посао, али се ипак предомислила и јавила Агенцији да ће доћи да ради и око осам сати кренула. Нико још не зна шта се збило. Према речима њене цимерке, из стана је нестао њен пасош и таблет, које никада није носила са собом да их не би изгубила, док су остале ствари у стану недирнуте - каже Бојан.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар