U Londonu nestala djevojka iz Srbije

Kristina Fenjsaroši (20) iz Sente u Srbiji nestala je u Londonu 3. juna i od tada porodica, prijatelji na Fejsbuku, ali i britanska policija, bezuspešno pokušavaju da joj uđu u trag.

Svijet 06.06.2015 | 12:35
U Londonu nestala djevojka iz Srbije

Svšena gimnazijalka Kristina Fenjsaroši otišla je sa svojom drugaricom Stefani Čonić iz Ostojićeva pre tri nedelje da radi u London posredstvom Agencije „Imperijal“, iz prestonice Velike Britanije. U sredu, 3. juna, krenula je metroom iz stana gde je živela sa Stefani na posao u hotel „Rojal grand“, ali na posao nije stigla, a nije se vratila ni u stan, niti se javila cimerki.

- Svakodnevno smo se čule preko društvene mreže, a u tim razgovorima nisam stekla utisak da ima nekakvih problema. Trebalo je da ostane u Londonu tri meseca, a kako mi je rekla, radila je na poslovima servirke u hotelu. Kako mi se nije javila danima, zvala sam njenu drugaricu Stefani da čujem što ne odgovara na pozive. Rekla mi je da nije stigla na posao, da nije ni u stanu i da ne zna šta se dešava - uplakana govori njena majka Timea, dok u naručju drži mlađu ćerku, petogodišnju Tamaru.

Kaže Timea da je radila u noćnoj smeni u Fabrici testenina „Žitopromet“ u Senti, a da je suprug na poslu u senćanskoj „Tisa-Automotive“. Na stalnoj su vezi sa drugaricom Stefani, policijom, ambasadama Velike Britanije i Mađarske, čiji je pasoš imala Kristina. Mnogi pokušavaju da pomognu i preko društvenih mreža.

Kako saznaje Blic, policija je utvrdila da devojka nije napuštala London. Traže je po celoj Evropi.

POZIV

Mole se Svi koji imaju bilo kakve informacije da se jave na telefon 01502595952

- Rekli su nam da je ceo njen put od stana do posla pokriven video-nadzorom, ali da snimci još nisu pregledani i ne mogu još ništa da nam saopšte povodom njenog nestanka.

Kristinin momak Bojan Faragi iz Sente, vlasnik kluba „Salon“ u Čoki i kafea “Teatar” u Senti, rekao je da se sa Kristinom čuo u utorak uveče i da je bila nezadovoljna sa poslom, kao i da joj je teško pao rastanak sa porodicom i društvom.

- Rekla je da u sredu neće ići na posao, ali se ipak predomislila i javila Agenciji da će doći da radi i oko osam sati krenula. Niko još ne zna šta se zbilo. Prema rečima njene cimerke, iz stana je nestao njen pasoš i tablet, koje nikada nije nosila sa sobom da ih ne bi izgubila, dok su ostale stvari u stanu nedirnute - kaže Bojan.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar