САД бомбардовале све што се мрда само због једне фотографије!

Генерал Хок Карлајл, командант америчких ваздушних снага у бази у Ленгли, открио је пре пар дана на скупу у Арлингтону на које се све начине амерички војници носе са припадницима Исламске државе.

Свијет 05.06.2015 | 21:00
САД бомбардовале све што се мрда само због једне фотографије!

Наиме, захваљујући једном припаднику ИД, који је помислио да је сјајна идеја похвалити се на друштвеним мрежама такозваном селфи фотографијом, Американци су открили где се он и његове колеге налазе па су место буквално сравнали са земљом.

"Само 22 сата од тренутка када су припадници ваздухопловних јединица угледали ту објаву на друштвеној мрежи, открили смо где се база налази и на њу бацили 3 ЈДАМ бомбе", испричао је генерал Карлајл, не откривши притом где је напад изведен.

Амерички генерал је током скупа између осталог нагласио и то да су америчке и коалиционе ваздушне снаге досад извеле преко 4.200 напада и да су притом убиле око 13.000 непријатељских војника.

Како изгледа када некога бомбардујете ЈДАМ бомбама погледајте у овим видео снимнцима:

Извор. Дневник.хр

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јакако

05.06.2015 20:07

Ето па се опет похвали мислим да нећеш више јер су вас уништили скроз тако и треба

ОДГОВОРИТЕ
Name

_

05.06.2015 20:20

И тако ови продају нафту, па након што скупе масу паретина почну да се курче, а онда им заузврат касније буду испоручене бомбе. Давно је речено да паре кваре људе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

силе

05.06.2015 20:30

Припадници исламске дрзаве са којима се Американци носе, имал ту игдје припадника регуларне војске и патриота који се бори са окупатором који им пљацка земљу, убија зене и дјецу.