SAD bombardovale sve što se mrda samo zbog jedne fotografije!

General Hok Karlajl, komandant američkih vazdušnih snaga u bazi u Lengli, otkrio je pre par dana na skupu u Arlingtonu na koje se sve načine američki vojnici nose sa pripadnicima Islamske države.

Svijet 05.06.2015 | 21:00
SAD bombardovale sve što se mrda samo zbog jedne fotografije!

Naime, zahvaljujući jednom pripadniku ID, koji je pomislio da je sjajna ideja pohvaliti se na društvenim mrežama takozvanom selfi fotografijom, Amerikanci su otkrili gde se on i njegove kolege nalaze pa su mesto bukvalno sravnali sa zemljom.

"Samo 22 sata od trenutka kada su pripadnici vazduhoplovnih jedinica ugledali tu objavu na društvenoj mreži, otkrili smo gde se baza nalazi i na nju bacili 3 JDAM bombe", ispričao je general Karlajl, ne otkrivši pritom gde je napad izveden.

Američki general je tokom skupa između ostalog naglasio i to da su američke i koalicione vazdušne snage dosad izvele preko 4.200 napada i da su pritom ubile oko 13.000 neprijateljskih vojnika.

Kako izgleda kada nekoga bombardujete JDAM bombama pogledajte u ovim video snimncima:

Izvor. Dnevnik.hr

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Jakako

05.06.2015 20:07

Eto pa se opet pohvali mislim da nećeš više jer su vas uništili skroz tako i treba

ODGOVORITE
Name

_

05.06.2015 20:20

I tako ovi prodaju naftu, pa nakon što skupe masu paretina počnu da se kurče, a onda im zauzvrat kasnije budu isporučene bombe. Davno je rečeno da pare kvare ljude.

ODGOVORITE
Name

sile

05.06.2015 20:30

Pripadnici islamske drzave sa kojima se Amerikanci nose, imal tu igdje pripadnika regularne vojske i patriota koji se bori sa okupatorom koji im pljacka zemlju, ubija zene i djecu.