Видео: ЦР7 коначно проговорио и поручио свима...!

Оставите ме на миру, не покушавајте да ме уништите! Ас Реал Мадрида у несвакидашњем издању...

Фудбал 07.06.2015 | 16:20
Видео: ЦР7 коначно проговорио и поручио свима...!

После скоро три месеца медијске изолације Кристијано Роналдо је одлучио да проговори. Тог 11. марта, после пораза од Шалкеа и звиждука навијача Реала упркос пласману у четвртфинале Лиге шампиона, Португалац је невољно одбрусио представницима медија „нећу давати изјаве до краја сезоне“.

И стварно није.

А онда се огласио. И поручио истим тим новинарима да га оставе на миру. Повод за такву реакцију најбољег фудбалера света су учестала писања на тему Роналдовог приватног живота, па је тако с краја сезоне више од његових голова и награде Пићићи пажњу привукла информација да је у вези са италијанском манекенком Алесијом Тадески. Зато је Кристијано решио да се обрати навијачима.

„Момци, хвала вам много на вашој подршци, минула сезона је била тешка, али сте показали да сте увек уз мене. Показали сте лојалност. Тренутно се одмарам, а дошло ми је, не знам ни сам због чега, да се обратим видео поруком. Знате да више не дајем изјаве за медије, нити говорим о свом приватном животу, међутим, користим ову прилику да кажем како су минулих седмица новинари писали грозне ствари о мени. Да имам нову девојку, да сам урадио ово, да сам урадио оно... Само ме оставите на миру! Пустите ме да радим најбоље што могу, као што радим сваке сезоне. Не покушавајте да уништите мој имиџ, јер се то неће десити. Навијачи, и даље смо заједно: сваког дана, месеца, године... Хвала вам“, поручио је Роналдо.

Коментари / 0

Оставите коментар