Video: CR7 konačno progovorio i poručio svima...!

Ostavite me na miru, ne pokušavajte da me uništite! As Real Madrida u nesvakidašnjem izdanju...

Fudbal 07.06.2015 | 16:20
Video: CR7 konačno progovorio i poručio svima...!

Posle skoro tri meseca medijske izolacije Kristijano Ronaldo je odlučio da progovori. Tog 11. marta, posle poraza od Šalkea i zvižduka navijača Reala uprkos plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona, Portugalac je nevoljno odbrusio predstavnicima medija „neću davati izjave do kraja sezone“.

I stvarno nije.

A onda se oglasio. I poručio istim tim novinarima da ga ostave na miru. Povod za takvu reakciju najboljeg fudbalera sveta su učestala pisanja na temu Ronaldovog privatnog života, pa je tako s kraja sezone više od njegovih golova i nagrade Pićići pažnju privukla informacija da je u vezi sa italijanskom manekenkom Alesijom Tadeski. Zato je Kristijano rešio da se obrati navijačima.

„Momci, hvala vam mnogo na vašoj podršci, minula sezona je bila teška, ali ste pokazali da ste uvek uz mene. Pokazali ste lojalnost. Trenutno se odmaram, a došlo mi je, ne znam ni sam zbog čega, da se obratim video porukom. Znate da više ne dajem izjave za medije, niti govorim o svom privatnom životu, međutim, koristim ovu priliku da kažem kako su minulih sedmica novinari pisali grozne stvari o meni. Da imam novu devojku, da sam uradio ovo, da sam uradio ono... Samo me ostavite na miru! Pustite me da radim najbolje što mogu, kao što radim svake sezone. Ne pokušavajte da uništite moj imidž, jer se to neće desiti. Navijači, i dalje smo zajedno: svakog dana, meseca, godine... Hvala vam“, poručio je Ronaldo.

Komentari / 0

Ostavite komentar