Аууу! Сеп Блатер био са девојком Кристијана Роналда, Ирином Шајк?!

Помало невероватну вест објавио је један од најчитанијих шпанских листова, "Ел Мундо", тврдећи да је 79-годишњи Сеп Блатер, доскорашњи председник ФИФА, био у вези са Ирином Шајк, бившом девојком Кристијана Роналда.

Фудбал 08.06.2015 | 12:20
Аууу! Сеп Блатер био са девојком Кристијана Роналда, Ирином Шајк?!

Према тим тврдњама, изнесеним у тексту "Све жене у Блатеровом животу", наводи се да је Блатер "био у вези са руском лепотицом" и то "након што се забаваљао са тенисерком Илоном Богуском, али пре него што је упознао заносну 50-годишњаку Линду Барас".

У том тексту је наведено да је Блатер, после Ирине Шајк, која је потом дуго била у вези са Кристијаном Роналдом, почео да излази са другарицом своје ћерке, Илоном, и то од 1995. до 2002, године у којој се на кратко оженио са Грацијелом Бјанком која је такође била другарица његове ћерке, а иначе је радила као тренер делфина.

Блатер је, подсетимо, недавно поново изабран за председника светске куће фудбала, и то усред скандала са хапшењем његових бројних сарадника због оптужби за корупцију и примање мита, а онда је времешни фудбалски челник потпуно изненадно обавестио јавност - да се повлачи са места првог човека ФИФА.

Коментари / 0

Оставите коментар