Auuu! Sep Blater bio sa devojkom Kristijana Ronalda, Irinom Šajk?!

Pomalo neverovatnu vest objavio je jedan od najčitanijih španskih listova, "El Mundo", tvrdeći da je 79-godišnji Sep Blater, doskorašnji predsednik FIFA, bio u vezi sa Irinom Šajk, bivšom devojkom Kristijana Ronalda.

Fudbal 08.06.2015 | 12:20
Auuu! Sep Blater bio sa devojkom Kristijana Ronalda, Irinom Šajk?!

Prema tim tvrdnjama, iznesenim u tekstu "Sve žene u Blaterovom životu", navodi se da je Blater "bio u vezi sa ruskom lepoticom" i to "nakon što se zabavaljao sa teniserkom Ilonom Boguskom, ali pre nego što je upoznao zanosnu 50-godišnjaku Lindu Baras".

U tom tekstu je navedeno da je Blater, posle Irine Šajk, koja je potom dugo bila u vezi sa Kristijanom Ronaldom, počeo da izlazi sa drugaricom svoje ćerke, Ilonom, i to od 1995. do 2002, godine u kojoj se na kratko oženio sa Gracijelom Bjankom koja je takođe bila drugarica njegove ćerke, a inače je radila kao trener delfina.

Blater je, podsetimo, nedavno ponovo izabran za predsednika svetske kuće fudbala, i to usred skandala sa hapšenjem njegovih brojnih saradnika zbog optužbi za korupciju i primanje mita, a onda je vremešni fudbalski čelnik potpuno iznenadno obavestio javnost - da se povlači sa mesta prvog čoveka FIFA.

Komentari / 0

Ostavite komentar