Трујић: Драго ми је због повратка у мој Партизан!

Нови фудбалер Партизана Никола Трујић изјавио је да му је драго што је добио другу шансу у том клубу и да се нада да ће бити право појачање за црно-беле.

Фудбал 08.06.2015 | 15:40
Трујић: Драго ми је због повратка у мој Партизан!

"Јако ми је драго да се враћам у клуб у ком сам провео детињство. Драго ми је што ћу добити шансу да покажем свој потенцијал. Надам се да ћу бити право појачање и да ћу помоћи Партизану како у Европи тако и у домаћем шампионату", рекао је Трујић на конференцији за новинаре у Београду.

Трујић је дошао из Напретка, потписао је четворогодишњи уговор и носиће дрес са бројем 92. Он је рекао да је изабрао тај број на дресу пошто је рођен 1992. године и додао да му је драго што играчи з његове генерације коначно показују квалитет.

"Ми смо били страшна генерација, требало нам је више времена да покажемо квалитет али сада сви ти играчи, међу којима су Милош Јојић, Немања Петровић, Дарко Брашанац и Никола Стојиљковић достижу свој ниво", рекао је Трујић.

Трујић је дошао у Партизанову школу 2004. године и шест година је играо за млађе категорије. Члан првог тима био је од 2010. до 2013. и играо је на позајмицама за Телеоптик, Смедерево, Хапоел Акру и Напредак, за који је потписао 2013. године.

Он је додао да му је време проведено на позајмицама много значило и да је сазрео као играч.

"Мислим да је ово прави тренутак да се вратим у Партизан и да сам заслужено доио другу шансу. Зрелији сам и мислим да ће ми сада бити лакше у Партизану", рекао је Трујић.

Трујић је навео да му највише "лежи" позиција левог крила, али да може да игра и по десној страни и додао да не може да обећава колико ће голова постићи, али да се нада да ће уз добре игре "голови сами доћи".

Тренер Партизана Зоран Милинковић рекао је да је Трујић у последње две године доказао да је заслужио шансу да се врати у Хумску.

"Оно што нас је определило да доведемо Трујића није само то што је дете Партизана и што осећа клуб, већ зато што је у континуитету јако добро играо и доказао да је заслужио шансу у црно-белом дресу. Верујемо да је играч са завидним потенцијалом и само од њега зависи колико ће се развијати. Верујемо да хоће и да ће имати своју будућност у Партизану", рекао је Милинковић.

Црно-беле је у летњем прелазном року појачао и Марко Јевтовић, а Милинковић је рекао да верује да ће наредне недеље доћи још нових играча.

"Верујемо да ће бити још појачања. Мислим да ће бити потписа који ће задовољити црно-белу јавност", рекао је тренер шампиона Србије.

Упитан о буџету за појачања, Милинковић је рекао: "Ја сам неко ко има много жеља, а о буџету и могућностима морате да разговарате са директором и председником."

Коментари / 0

Оставите коментар