Trujić: Drago mi je zbog povratka u moj Partizan!

Novi fudbaler Partizana Nikola Trujić izjavio je da mu je drago što je dobio drugu šansu u tom klubu i da se nada da će biti pravo pojačanje za crno-bele.

Fudbal 08.06.2015 | 15:40
Trujić: Drago mi je zbog povratka u moj Partizan!

"Jako mi je drago da se vraćam u klub u kom sam proveo detinjstvo. Drago mi je što ću dobiti šansu da pokažem svoj potencijal. Nadam se da ću biti pravo pojačanje i da ću pomoći Partizanu kako u Evropi tako i u domaćem šampionatu", rekao je Trujić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Trujić je došao iz Napretka, potpisao je četvorogodišnji ugovor i nosiće dres sa brojem 92. On je rekao da je izabrao taj broj na dresu pošto je rođen 1992. godine i dodao da mu je drago što igrači z njegove generacije konačno pokazuju kvalitet.

"Mi smo bili strašna generacija, trebalo nam je više vremena da pokažemo kvalitet ali sada svi ti igrači, među kojima su Miloš Jojić, Nemanja Petrović, Darko Brašanac i Nikola Stojiljković dostižu svoj nivo", rekao je Trujić.

Trujić je došao u Partizanovu školu 2004. godine i šest godina je igrao za mlađe kategorije. Član prvog tima bio je od 2010. do 2013. i igrao je na pozajmicama za Teleoptik, Smederevo, Hapoel Akru i Napredak, za koji je potpisao 2013. godine.

On je dodao da mu je vreme provedeno na pozajmicama mnogo značilo i da je sazreo kao igrač.

"Mislim da je ovo pravi trenutak da se vratim u Partizan i da sam zasluženo doio drugu šansu. Zreliji sam i mislim da će mi sada biti lakše u Partizanu", rekao je Trujić.

Trujić je naveo da mu najviše "leži" pozicija levog krila, ali da može da igra i po desnoj strani i dodao da ne može da obećava koliko će golova postići, ali da se nada da će uz dobre igre "golovi sami doći".

Trener Partizana Zoran Milinković rekao je da je Trujić u poslednje dve godine dokazao da je zaslužio šansu da se vrati u Humsku.

"Ono što nas je opredelilo da dovedemo Trujića nije samo to što je dete Partizana i što oseća klub, već zato što je u kontinuitetu jako dobro igrao i dokazao da je zaslužio šansu u crno-belom dresu. Verujemo da je igrač sa zavidnim potencijalom i samo od njega zavisi koliko će se razvijati. Verujemo da hoće i da će imati svoju budućnost u Partizanu", rekao je Milinković.

Crno-bele je u letnjem prelaznom roku pojačao i Marko Jevtović, a Milinković je rekao da veruje da će naredne nedelje doći još novih igrača.

"Verujemo da će biti još pojačanja. Mislim da će biti potpisa koji će zadovoljiti crno-belu javnost", rekao je trener šampiona Srbije.

Upitan o budžetu za pojačanja, Milinković je rekao: "Ja sam neko ko ima mnogo želja, a o budžetu i mogućnostima morate da razgovarate sa direktorom i predsednikom."

Komentari / 0

Ostavite komentar