Одбрана Ливерпула пуца по шавовима!

Шкртел одбио да потпише “неприхватљив“ уговор! “Нит сам стар, нит се лако повређујем“, одговара Словак.

Фудбал 06.06.2015 | 16:40
Одбрана Ливерпула пуца по шавовима!

Дејан Ловрен – потпуни промашај. Мамаду Сако муке мучи са повредама. Коло Туреу су већ 34 године. А Мартин Шкртел, упркос свим манама најпоузданији штопер Ливерпула, сада је тренеру Брендану Роџерсу задао нову главобољу пошто одбија да продужи боравак на Енфилду.

Шкртел улази у последњих 12 месеци уговора што значи да би Редси, под условом да не договоре наставак сарадње, морали да га продају ако мисле да зараде опипљиву суму новца. Преговори за сада тешко иду. И није у питању плата. Већ то што би му она према слову новог уговора била зависна од броја утакмица.
"Још чекам нови уговор", каже Словак, који је прошле сезоне као стартер играо у 48 од Ливерпулових 58 утакмица.

Дакле, није проблем Шкртел. Он бар тако сматра. И може да игра. Колико год треба. Али искусни дефанзивац мора да има и веће поштовање у клубу.
"Овакви уговори се нуде или играчима који су много старији од мене или онима који су имали здравствене компликације. Ово су за мене неприхватљиви услови", категорички ће 30-годишњи штопер, који управу не штеди ни када су у питању разлози посрнућа из прошле сезоне.

Не измишља Шкртел топлу воду када каже: Све би било другачије да Луис Суарез није отишао у Барселону.
"Одлазак Суареза је главни разлог лоше сезоне. Он нам много недостаје. Уместо њега дошло је много нових играча, а потребно је време да би се то све скоцкало. Зато смо тако лоше почели".

Коментари / 0

Оставите коментар