Odbrana Liverpula puca po šavovima!

Škrtel odbio da potpiše “neprihvatljiv“ ugovor! “Nit sam star, nit se lako povređujem“, odgovara Slovak.

Fudbal 06.06.2015 | 16:40
Odbrana Liverpula puca po šavovima!

Dejan Lovren – potpuni promašaj. Mamadu Sako muke muči sa povredama. Kolo Tureu su već 34 godine. A Martin Škrtel, uprkos svim manama najpouzdaniji štoper Liverpula, sada je treneru Brendanu Rodžersu zadao novu glavobolju pošto odbija da produži boravak na Enfildu.

Škrtel ulazi u poslednjih 12 meseci ugovora što znači da bi Redsi, pod uslovom da ne dogovore nastavak saradnje, morali da ga prodaju ako misle da zarade opipljivu sumu novca. Pregovori za sada teško idu. I nije u pitanju plata. Već to što bi mu ona prema slovu novog ugovora bila zavisna od broja utakmica.
"Još čekam novi ugovor", kaže Slovak, koji je prošle sezone kao starter igrao u 48 od Liverpulovih 58 utakmica.

Dakle, nije problem Škrtel. On bar tako smatra. I može da igra. Koliko god treba. Ali iskusni defanzivac mora da ima i veće poštovanje u klubu.
"Ovakvi ugovori se nude ili igračima koji su mnogo stariji od mene ili onima koji su imali zdravstvene komplikacije. Ovo su za mene neprihvatljivi uslovi", kategorički će 30-godišnji štoper, koji upravu ne štedi ni kada su u pitanju razlozi posrnuća iz prošle sezone.

Ne izmišlja Škrtel toplu vodu kada kaže: Sve bi bilo drugačije da Luis Suarez nije otišao u Barselonu.
"Odlazak Suareza je glavni razlog loše sezone. On nam mnogo nedostaje. Umesto njega došlo je mnogo novih igrača, a potrebno je vreme da bi se to sve skockalo. Zato smo tako loše počeli".

Komentari / 0

Ostavite komentar