Лацио је спремио 15 милиона за њега! Довољно?!

Лотито сања тандем Ђорђевић - Ван Перси! Уз Мирослава Клосеа, председник Лација се нада да би то био напад који би обезбедио Лигу шампиона.

Фудбал 06.06.2015 | 16:20
Лацио је спремио 15 милиона за њега! Довољно?!

Први човек Лација Клаудио Лотито сања велико! После пласмана у квалификације за Лигу шампиона, председник Небескоплавих поставио је циљ којем тежи свим силама - да на Олимпико доведе Робина ван Персија.

А за испуњење циља Лотито је спремио 15.000.000 евра, којим би требало да привуче пажњу Манчестер јунајтеда. Тако барем тврди римски лист Ил Месађеро, који је у опширном тексту истакао да би управо поменута сума новца могла да изазове реакцију челних људи Јунајтеда и Летећег Холанђанина доведе у Рим.

Према Лотитовом мишљењу Ван Перси би се савршено уклопио у концепцију игре коју форсира тренер Стефано Пиоли, потом и у тандему са Филипом Ђорђевићем, те и Мирославом Клосеом, направио нападачки арсенал достојан Лиге шампиона.

Острвски медији дуже време пишу да би Јунајтед могао овог лета да се одрекне услуга холандског голгетера, којем уговор истиче јуна 2016. године, а с обзиром на то да ускоро пуни 32 године, ово је можда и последња прилика да Ђаволи нешто и зараде на његовом трансферу. Међутим, Лацио се суочава са проблемом који би можда могао да стопира даље преговоре. Наиме, Ван Перси у Јунајтеду инкасира десет милиона евра годишње, што би клуб из Рима могао да му приушти само кроз вишегодишњи уговор.
"Размишљам о будућности и томе какав би следећи корак могао да буде. Желим да играм више, да играм Лигу шампиона и покушам да се спремим за Европско првенство", поручио је недавно Ван Перси.

Међутим, није Лацио једини који је показао интересовање за искусног голгетера. Подсетимо, у једном тренутку помињали су се Рома, Јувентус, али и бројни арапски клубови...

Коментари / 0

Оставите коментар