Lacio je spremio 15 miliona za njega! Dovoljno?!

Lotito sanja tandem Đorđević - Van Persi! Uz Miroslava Klosea, predsednik Lacija se nada da bi to bio napad koji bi obezbedio Ligu šampiona.

Fudbal 06.06.2015 | 16:20
Lacio je spremio 15 miliona za njega! Dovoljno?!

Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito sanja veliko! Posle plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, predsednik Nebeskoplavih postavio je cilj kojem teži svim silama - da na Olimpiko dovede Robina van Persija.

A za ispunjenje cilja Lotito je spremio 15.000.000 evra, kojim bi trebalo da privuče pažnju Mančester junajteda. Tako barem tvrdi rimski list Il Mesađero, koji je u opširnom tekstu istakao da bi upravo pomenuta suma novca mogla da izazove reakciju čelnih ljudi Junajteda i Letećeg Holanđanina dovede u Rim.

Prema Lotitovom mišljenju Van Persi bi se savršeno uklopio u koncepciju igre koju forsira trener Stefano Pioli, potom i u tandemu sa Filipom Đorđevićem, te i Miroslavom Kloseom, napravio napadački arsenal dostojan Lige šampiona.

Ostrvski mediji duže vreme pišu da bi Junajted mogao ovog leta da se odrekne usluga holandskog golgetera, kojem ugovor ističe juna 2016. godine, a s obzirom na to da uskoro puni 32 godine, ovo je možda i poslednja prilika da Đavoli nešto i zarade na njegovom transferu. Međutim, Lacio se suočava sa problemom koji bi možda mogao da stopira dalje pregovore. Naime, Van Persi u Junajtedu inkasira deset miliona evra godišnje, što bi klub iz Rima mogao da mu priušti samo kroz višegodišnji ugovor.
"Razmišljam o budućnosti i tome kakav bi sledeći korak mogao da bude. Želim da igram više, da igram Ligu šampiona i pokušam da se spremim za Evropsko prvenstvo", poručio je nedavno Van Persi.

Međutim, nije Lacio jedini koji je pokazao interesovanje za iskusnog golgetera. Podsetimo, u jednom trenutku pominjali su se Roma, Juventus, ali i brojni arapski klubovi...

Komentari / 0

Ostavite komentar