Партизанова пијаца...!

Враћа се Воја Станковић, потписали Јевтовић и Трујић, Нинковићу нови уговор...Српски шампион поприлично заузет у склапању тиму за наредну сезону.

Фудбал 06.06.2015 | 15:40
Партизанова пијаца...!

Радно је ових дана у Партизану јер српски шампион решава неколико битних ствари у склапању тима за наредну сезону. Црно-бели завршавају послове око довођења нових играча, али и праве процене ко све из шампионског тима може да иде, а коме следује нови уговор.

Поске продаје Николе Дринчића изралеском Макабију из Хаифе, Партизан јс експресно пронашао замену. Потписан је уговор са доскорашњим везистом Новог Пазара, Марком Јевтовићем. Он ће почетком наредне недеље бити представљен у Хумској када се врати са Кипра где је тренутно на одмору.
„Чукарички ме звао дан или два после Партизана, Црвена звезда нешто касније, а Војводина пре десетак дана. Уз дужно поштовање, знао сам од првог тренутка где желим. Иако су ми неки нудили више новца, то није био приоритет приликом одлучивања. Жеља ми се испунила и веома сам срећан“, рекао Јевтовић за Спорт.

Друго појачање црно-белих је Никола Трујић. Крилни везиста се враћа у Партизан кроз чију омалдинску школу је прошао. Данас ће ставити параф на четворогодишњи уговор.
„Остаје још да дефинишем детаље. Верујем да ћу данас ставити потпис на уговор. Увек је постојала нада да ћу једнога дана поново бити црно-бели“, рекао је досадашњи фудбалер Напретка.

После Трујића, још један бивши играч црно-белих би могао да се врати у Хумску. Журнал пише да је Воја Станковић могуће појачање српског шампиона. Дугогодишњи штопер је јуче виђен у клупским просторијама, а с обзиром да Партизан тражи левог штопера, ситуација је одмах постала занимљива. Погтово што је Станковић пред раскидом уговор са азербејаџанским Интером у који је зимус отишао из Партизана.
„Клуб је неочекивано упао у финансијску кризу, дугују ми три и по плате. Могу да тражим раскид уговора. У Азербејџану више није ружичаста ситуација, шампион Карабаг и трећепласирана Габалу су финансијски моћни, остали не“, истакао је Станковић за Журнал и подгрејао спекулације о повратку у Хумску.

Партизан је јуче понудио и нови уговор везисти Николи Нинковићу с обзиром да му актуелни истиче за годину дана.
„Обавио сам за сада само неформалне разговоре са тренером Милинковићем, директором Вазуром и председником Поповићем. Наговестили су ми да желе да наставе сарадњу, а и ја сам вољан да потпишем нови уговор“, рекао је Нинковић за Спорт.

За разлику од њега, дугогодишњи везиста Саша Марковић одлази из Хумске. Он би каријеру могао да настави у Израелу, Шпанијие, Немачкој или Грчкој.

Коментари / 0

Оставите коментар