Partizanova pijaca...!

Vraća se Voja Stanković, potpisali Jevtović i Trujić, Ninkoviću novi ugovor...Srpski šampion poprilično zauzet u sklapanju timu za narednu sezonu.

Fudbal 06.06.2015 | 15:40
Partizanova pijaca...!

Radno je ovih dana u Partizanu jer srpski šampion rešava nekoliko bitnih stvari u sklapanju tima za narednu sezonu. Crno-beli završavaju poslove oko dovođenja novih igrača, ali i prave procene ko sve iz šampionskog tima može da ide, a kome sleduje novi ugovor.

Poske prodaje Nikole Drinčića izraleskom Makabiju iz Haife, Partizan js ekspresno pronašao zamenu. Potpisan je ugovor sa doskorašnjim vezistom Novog Pazara, Markom Jevtovićem. On će početkom naredne nedelje biti predstavljen u Humskoj kada se vrati sa Kipra gde je trenutno na odmoru.
„Čukarički me zvao dan ili dva posle Partizana, Crvena zvezda nešto kasnije, a Vojvodina pre desetak dana. Uz dužno poštovanje, znao sam od prvog trenutka gde želim. Iako su mi neki nudili više novca, to nije bio prioritet prilikom odlučivanja. Želja mi se ispunila i veoma sam srećan“, rekao Jevtović za Sport.

Drugo pojačanje crno-belih je Nikola Trujić. Krilni vezista se vraća u Partizan kroz čiju omaldinsku školu je prošao. Danas će staviti paraf na četvorogodišnji ugovor.
„Ostaje još da definišem detalje. Verujem da ću danas staviti potpis na ugovor. Uvek je postojala nada da ću jednoga dana ponovo biti crno-beli“, rekao je dosadašnji fudbaler Napretka.

Posle Trujića, još jedan bivši igrač crno-belih bi mogao da se vrati u Humsku. Žurnal piše da je Voja Stanković moguće pojačanje srpskog šampiona. Dugogodišnji štoper je juče viđen u klupskim prostorijama, a s obzirom da Partizan traži levog štopera, situacija je odmah postala zanimljiva. Pogtovo što je Stanković pred raskidom ugovor sa azerbejadžanskim Interom u koji je zimus otišao iz Partizana.
„Klub je neočekivano upao u finansijsku krizu, duguju mi tri i po plate. Mogu da tražim raskid ugovora. U Azerbejdžanu više nije ružičasta situacija, šampion Karabag i trećeplasirana Gabalu su finansijski moćni, ostali ne“, istakao je Stanković za Žurnal i podgrejao spekulacije o povratku u Humsku.

Partizan je juče ponudio i novi ugovor vezisti Nikoli Ninkoviću s obzirom da mu aktuelni ističe za godinu dana.
„Obavio sam za sada samo neformalne razgovore sa trenerom Milinkovićem, direktorom Vazurom i predsednikom Popovićem. Nagovestili su mi da žele da nastave saradnju, a i ja sam voljan da potpišem novi ugovor“, rekao je Ninković za Sport.

Za razliku od njega, dugogodišnji vezista Saša Marković odlazi iz Humske. On bi karijeru mogao da nastavi u Izraelu, Španijie, Nemačkoj ili Grčkoj.

Komentari / 0

Ostavite komentar