Њега селе у Француску, али...

Анхел Ди Марија признаје да се није адаптирао на игру и живот у Енглеској, али да ће све покушати да промени наредне сезоне.

Фудбал 07.06.2015 | 19:40
Њега селе у Француску, али...

Анхел Ди Марија последњих месеци налази се на мети Пари сен Жермана. Французи су решили да после неуспелог трансфера зимус, коначно направе корак више и доведу Аргентинца. Иако је изгледало да ће успети у томе, Ди Марија је одбио такву могућност.
"Сада ме очекује Копа Америка, а онда се враћам у Манчестер како бих наредну сезону одрадио још боље", изјавио је за "Сан" Аргентинац.

Он је прошлог лета прешао из мадридског Реала у Јунајтед за рекордни трансфер на Острву од 60 милиона фунти, али на терену није оправдао уложени новац.

Ди Марија признаје да је било тешко.

"Било ми је тешко да се привикнем на нову средину. Дошао у нову земљу и лигу, која је јача од шпанске. Нисам се адаптирао онако како сам желео, јер у Премијер лиги мораш бити физички јачи", објаснио је репрезентативац Аргентине.

Ди Марија је у финишу Премијер лиге изгубио место у стартној постави Јунајтеда.

"Није ми било нимало лако. На крају сезоне играо само по неколико минута. Код Луја ван Гала прошао сам много позиција, док на крају нисам стигао на клупу. Упркос свему мислим да сам одрадио добар посао у првој сезони. Други сам асистент екипе, дао сам неколико голова, тако да не могу бити незадовољан. Учинићу све да наредне сезоне дам максимум како би Јунајтед бележио успехе", рекао је Ди Марија.

Аргентинац је сезону окончао са 32 наступа за Манчестер јунајтед и постигао је четири поготка.

Коментари / 0

Оставите коментар