Njega sele u Francusku, ali...

Anhel Di Marija priznaje da se nije adaptirao na igru i život u Engleskoj, ali da će sve pokušati da promeni naredne sezone.

Fudbal 07.06.2015 | 19:40
Njega sele u Francusku, ali...

Anhel Di Marija poslednjih meseci nalazi se na meti Pari sen Žermana. Francuzi su rešili da posle neuspelog transfera zimus, konačno naprave korak više i dovedu Argentinca. Iako je izgledalo da će uspeti u tome, Di Marija je odbio takvu mogućnost.
"Sada me očekuje Kopa Amerika, a onda se vraćam u Mančester kako bih narednu sezonu odradio još bolje", izjavio je za "San" Argentinac.

On je prošlog leta prešao iz madridskog Reala u Junajted za rekordni transfer na Ostrvu od 60 miliona funti, ali na terenu nije opravdao uloženi novac.

Di Marija priznaje da je bilo teško.

"Bilo mi je teško da se priviknem na novu sredinu. Došao u novu zemlju i ligu, koja je jača od španske. Nisam se adaptirao onako kako sam želeo, jer u Premijer ligi moraš biti fizički jači", objasnio je reprezentativac Argentine.

Di Marija je u finišu Premijer lige izgubio mesto u startnoj postavi Junajteda.

"Nije mi bilo nimalo lako. Na kraju sezone igrao samo po nekoliko minuta. Kod Luja van Gala prošao sam mnogo pozicija, dok na kraju nisam stigao na klupu. Uprkos svemu mislim da sam odradio dobar posao u prvoj sezoni. Drugi sam asistent ekipe, dao sam nekoliko golova, tako da ne mogu biti nezadovoljan. Učiniću sve da naredne sezone dam maksimum kako bi Junajted beležio uspehe", rekao je Di Marija.

Argentinac je sezonu okončao sa 32 nastupa za Mančester junajted i postigao je četiri pogotka.

Komentari / 0

Ostavite komentar